Tjänster

Tjänsteutbud

Här hos oss på Marco målare så kan man få hjälp med det allra mesta inom snickeri. Vi har ett omfattande samarbete med andra byggföretag, så vi kan erbjuda allt inom denna bransch. Vi hjälper med andra ord både dem som behöver hjälp med det lilla och dem som är mer intresserade av och i behov av mer omfattande hjälp inom bygg. Våra ledord är professionellt, billigt och kvalitet.

Vi kan även anlitas, då man behöver hjälp med någonting inom måleri. Vi kan här hjälpa till med både inomhus- och utomhusmålning. Vi åtar oss bland annat hjälp med väggmålning, takmålning, spackling, bredspackling, målning av fönster, dörrar och lister, våtrumsmålning, tapetsering, vävning, borttagning av tapeter och mycket, mycket mer. Vi erbjuder våra tjänster både till ett fast pris och ett timpris, allt beroende av kundens önskemål och vilken typ av uppdrag som det rör sig om. Om man så önskar, så erbjuder vi ett kostnadsfritt besök, under vilket vi kan diskutera lämpliga lösningar, samt sedermera ge ett kostnadsförslag.

Hör av dig till oss, om du är intresserad av våra tjänster. Vi har självfallet F-skattsedel och som privatperson kan man med fördel använda sig av ROT-avdraget.